34.51°C

Nagymaros, HU

ELHELYEZKEDÉS

NTAK azonosító szám: YVRVJ7MO

Nagymaros méltán a Dunakanyar egyik legszebb települése. Pazar kilátás nyílik a visegrádi várra, a Salamon-toronyra és az egykori királyi palota egyes részei is kibukkannak. A Duna-part és a felettünk magasodó Börzsöny télen-nyáron kedvelt célpontja a kikapcsolódni vágyóknak. 

A szabadidő és a minőségi pihenés az egyik legfontosabb dolog. Az AL-MA-LAK ezt tudja nyújtani családoknak, barátoknak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Amit a képen lát az a valóság, nem akar többnek látszani, mint ami. Egy kedves kis régi nagymarosi tornácos ház szívvel és lélekkel. A frissen felújított két szobával és két fürdőszobával, tágas nappali-étkezővel, jól felszerelt konyhával rendelkező ház 8+2 személynek nyújtja a feltöltődés élményét. Az öreg körtefa árnyékában lévő kút mellett ki-ki saját pecsenyéjét is megsütheti, és akár a házban, a tornácon vagy éppen a kényelmes kerti asztalnál jó étvággyal elfogyaszthatja. Mivel a vendégház önellátó, ezért szívesen ajánljuk a város kedvelt reggelizőit és éttermeit.

A ház kiinduló- és végpontja lehet a környéken fellelhető számos látnivalónak, túraútvonalnak. Az ország egyik legszebb kerékpárútja mindössze 200 m–re található a Duna-parton, ami az utca végén lévő kedvelt játszótér mellett halad el. Ha már ott vagyunk, akkor a település központja a hajóállomást érintve 10 perces sétával érhető el. A ház vonattal, autóval is könnyen megközelíthető, és két autó számára zárt udvarban parkolási lehetőséget kínál.

Télen-nyáron várjuk vendégeinket.

SZOBÁK

Egyszerű, de ízlésesen berendezett szobáink igényes ágyneművel és törölközővel várják Önöket.

elso_szoba2.jpg

SZOBA 1

Boxspring franciaágy, kihúzható kétszemélyes kanapé. A szobához zuhanyzós fürdőszoba tartozik.

SZOBA 2

Franciaágy, kinyitható kétszemélyes kanapé. A szobához kádas fürdőszoba tartozik.

hatso_szoba1.jpg
kozepso_szoba2.jpg

NAPPALI-KONYHA-ÉTKEZŐ

A konyha főzőlappal, mikrohullámú sütővel, hűtővel, kapszulás kávéfőzővel, vízforralóval, kenyérpirítóval, mosogatógéppel, mosogatóval és megfelelő konyhai eszközökkel van ellátva. Kihúzható nagyméretű kanapé.

A nappaliban sarokétkező, sat TV és egy nagyméretű kihúzható kanapé található, amely akár két felnőtt számára is kényelmes alvást biztosít. Az elmaradhatatlan WIFI hálózat az egész ház területén elérhető.

TORNÁC-UDVAR

dohányzás a tornácon, vagy az udvarban lehetséges. A házon belül pedig tilos.

img_4862.jpg

ESEMÉNYEK

Image
al ma lak logo              NTAK azonosító szám: YVRVJ7MO